F.A.Q. (NL)

We willen Underground Shows zo eenvoudig mogelijk houden en toegankelijk voor iedereen. Geen inloggen, geen ingewikkelde formulieren. Deze pagina bevat antwoorden op een aantal vragen, om het voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken. Staat je vraag er niet bij? Of heb je misschien een suggestie? Neem dan contact met ons op via het Contactformulier.

Evenementen vinden

Er zijn twee manieren waarop bezoekers van onze website evenementen kunnen vinden.

Hoe kan ik evenementen vinden die bij mijn favorite muziekstijl passen?

Je kunt door genres bladeren die overeenkomen met je favoriete muziekstijlen, zelfs als je niet exact weet waar je naar op zoek bent. Een leuke manier om evenementen te ontdekken die je anders misschien niet zo snel gevonden zou hebben.

Hoe kan ik zoeken naar iets specifieks?

Je kunt ook het Zoekformulier gebruiken om evenementen te vinden. Vul de naam van een locatie, plaats of artiest in, en je krijgt een lijst met resultaten die voldoen aan je zoekcriteria.

Evenementen toevoegen

Mijn evenement omvat meerdere genres. Hoe doe ik dat?

Het is niet nodig het evenement meerdere keren toe te voegen. Je kunt meerdere vinkjes aanzetten, en dan verschijnt het na goedkeuring vanzelf onder alle geselecteerde genres.

Ik heb een foutje gemaakt of wil iets wijzigen. Help?!

Omdat je niet hoeft in te loggen, kun je zelf niets wijzigen. Anders zouden andere mensen ook jouw informatie kunnen aanpassen. Natuurlijk kan er wel eens iets mis gaan of wijzigen. Stuur ons even een berichtje via het Contactformulier, geef duidelijk aan om welk evenement het gaat en wat er gewijzigd moet worden, en we lossen het zo snel mogelijk voor je op.

Ik heb het formulier verstuurd maar zie mijn evenement nog niet?

Omdat iedereen evenementen kan insturen en we toch de kwaliteit willen waarborgen, wordt de ingestuurde informatie eerst door ons goedgekeurd voor deze zichtbaar wordt. We doen ons best dit zo snel mogelijk te doen.

Moet ik mijn contactgegevens invoeren?

Nee, dit hoeft niet. Wij scannen zelf echter elke inzending op overduidelijke fouten om de kwaliteit van de informatie zo goed mogelijk te houden. Klopt iets echt niet, dan proberen we dit eerst zelf op te lossen. Lukt dat niet, dan kunnen we via de ingevulde contactinformatie contact met je opnemen. Zonder contactinformatie is dit natuurlijk niet mogelijk, waardoor het kan voorkomen dat je evenement dan niet goedgekeurd wordt.